Să trăiți bine !… Nu, nu e Băse Pârțov cu sloganul său electoral cu care a fraierit populația să-l voteze, căreia i-a tăiat apoi 25% din salariu. E… Dan Barna ! Și vă spune că nu vrea penali în funcții publice. Asta în timp ce, după cum spun ăia de la RISE PROJECT, a fraudat ani de zile statul și fondurile europene cu firmele sale de apartament…

Fără penali în funcții publice, fraierilor ! Că n-are Barna loc să fure de alți hoți… Ce dracu’, toți penalii se strâng cu sacul la pomul lăudat al fondurilor europene nerambursabile și Barna nu mai apucă ! Nu se poate ! Fără penali în funcții publice ! Köveși, ia activează unitatea de elita a lui Onea și Portocală, că n-are loc Barna la furat !

Ce, strâmbați din nas ? Las’ că vedeți voi ! Acușica vine Caramâțu Jr. c-o postare de v-apucă strechea… Și, dacă nu vă băgați mințile-n cap, Marian Ceaușescu o să urle la voi de-o s-o luați la fugă ca procurorii din Caracal…

Și ce dacă Barna a furat ? Ce, a furat din banii voștri ? A tras și el o țeapă cu fonduri europene, că doar nu era să trăiască bine ca fraierul dintr-o leafă de bugetar… Și apoi, important e să nu fure ăia de la Ciuma Roșie, la ai noștri mai putem închide ochii la câte o furăciune, că doară trebuie să trăiască și ei… Altfel, cine mai salvează România ?

Și ce dacă Barna e un hoț și-un potlogar ordinar ? Important e că va salva țara de hoții ăilalți, iar penalii lor nu mai fac coadă la pomul lăudat… La urma urmei, Barna nici n-a furat pentru el, că doar din banii șterpeliți de la ăia cu dizabilități și-a făcut partid politic de salvat România. Cât altruism !

Unui șef de partid care își propune să salveze țara i se mai pot ierta micile furăciuni, mai ales că nu era vorba decât de niște amărâte de milioane de euro, și n-a furat pentru el, ci pentru o cauză nobilă: aceea de a salva România. În buzunarele lui.

Să trăiți bine fără penali în funcții publice !

Alex Hatta