1. În prima zi Dumnezeu a creat spațiul și Pământul. Din motive administrative, El a creat tot pământul într-un singur loc pentru a-l putea stăpâni mai bine și a depinde numai de republicani, pe care el îi cunoștea foarte bine.

Pământul era pustiu și nelucrat. Era plin de buruieni, deoarece țăranii erau toată ziulica la birt și nu munceau. Dumnezeu le-a spus că așa nu se mai poate, că e păcat să trândăvească toată ziulica, însă țăranii i-au explicat de ce nu puteau munci: nu era lumină nici ziua, nici noaptea. Atunci Dumnezeu a spus: „Să fie lumină !”

„Dar nu prea multă !” i-au spus țăranii care se duceau la culcare.

2. In a doua zi Dumnezeu a creat cerul, așa că putea zbura cu elicopterul când drumul era aglomerat.

3. In a treia zi Dumnezeu a separat apele de pământ și deodată a putut să navigheze cu iahtul.

4. In a patra zi Dumnezeu a creat luminătorii: soarele, stelele și neoanele de la Trump Tower.

5. In a cincea zi Dumnezeu a vrut să meargă la pescuit, însă apele aveau atât de mult pește cât într-o sticlă de Whisky. Așa că a creat peștii și niște păsări, ca să aibă pescarii la ce se uita până se prinde un pește în undiță.

6. In a șasea zi Dumnezeu a vrut să-și facă fermă de porci în Trump Tower, însă camerele erau goale și măcelarii dădeau cu cuțitele în vânt, căci n-aveau ce tăia. Așa că Dumnezeu a creat animalele, iar la sfârșitul zilei chiar pe om, deoarece era greu pentru porci să se înjunghie singuri.

7. In a șaptea zi Dumnezeu s-a odihnit, ceea ce era un lucru ușor dacă nu era urmărit de FBI…

SURSA:   Catavencii   – adaptare