Băse Pârțov, turnătorul de closet al Securității  – după cum l-a declarat CNSAS și Justiția –   s-a trezit ieri cu fața la cearșaf, lucru care l-a indispus peste măsură, căci el e obișnuit să se trezească dimineața sub masă. Fiind teribil de mahmur după o noapte de orgie bahică, s-a dus glonț la closet să ia o gură de aer proaspăt și să se învioreze cu apă de toaletă. De aia care se trage. Apoi a revenit în dormitor și s-a postat în fața oglinzii de pe ușa dulapului, turnând tot ce făcuse el însuși în WC. Din obișnuiță, ca să nu-și piardă deprinderea.

După ce tot ritualul turnatului a fost îndeplinit scrupulos, Băse Pârțov a mai desfundat o sticlă de Whisky și, după ce a mai prins oleacă de curaj cam cât juma’ de sticlă, a sunat la pretenu’ său Boby de la B1 TV să-l bage în direct că are ceva important de turnat pentru țară.. Adică nu, de declarat… Hâc !… Bine, vrea să-și dea cu părerea despre Iohannis și DIICOT, că fostul procuror-șef al DIICOT-ului, Felix Bănilă, nu trebuia să demisioneze, adică să fie demis, adică să i se ceară demisia… că el n-avea treabă cu Caracalul, că doară treaba lui era să-și ude florile din birou, ca Iohannis la Cotroceni… Adică nu, ca Iohannis e ficusu’, așa că-l udă consilierii…

La a doua sticlă de Whisky la pet, Băse Pârțov a dat fuga la closet să se întâlnească cu sursa lui de inspirație – muza turnătoriei -, pe care s-a jurat că n-o s-o mai mănânce… numa’ pe asta, ca era caldă și moale.

Revigorat cu inspirațiune, Băse Pârțov a revenit în closet… Pardon ! In direct, acuzându-i pe procurorii DIICOT c-au anulat fraudulos amenda pentru mama Luizei, că trebuia s-o lase să plătească, că doară se oferiseră ăia de la USR s-o plătească, da’ Iohannis a făcut presiuni pentru anulare numa’ să nu-și facă Dan Barna campanie trăgând spuza pe turta DIICOT-ului.

La a treia sticlă de Whisky îndoit cu țuică bătrâna de pufoaică, SPP-iștii care-i asigurau paza au trebuit să-l ridice de sub masă, unde căzuse în nesimțire ca o balegă puturoasă într-un moment de reverie cu Nuți în Costa Rica. Când s-a trezit, zgâlțâit de zdrahonii de la SPP, a crezut că aceștia erau procurorii DNA veniți să-l salte, așa c-a luat-o la fugă, târându-se în patru labe cu sticla de Whisky în mână până la locul lui cel mai drag, unde se simțea în siguranță. Muza ispirațiunii nu era în closet defel, așa că i-a ordonat unui SPP-ist s-o aducă imediat. SPP-istul s-a conformat, că unde-i ordin nu-i tocmeală, și s-a pus pe adus muze ale turnătoriei… Când în sfârșit muza a venit, după scrâșnete și scremete sfâșietoare ale SPP-istului – căci toate nașterile sunt grele -, Băse Pârțov s-a jurat iarăși că asta-i ultima muză pe care o mai mănâncă, că-i proaspătă.

După revenirea inspirațiunii, căci muza lucrează – se vede treaba ! -, Băse Pârțov a intrat iarăși în direct la Boby să le povestească celor doi telespectatori ai postului ce treabă mare face el la Bruxelles. Noroc c-a intrat Banciu cu lumea lui peste treaba mare a lui Băse Pârțov, că altfel ăia din studio ar fi trebuit să cheme vidanja.

Notă informativă semnată de turnătorul hiperbolic Alex Hatta