În cartea „Borders Wars: Inside Trump’s Assault on Immigration” (Războiul frontierelor: Asaltul lui Trump asupra imigrației), publicată de jurnaliștii americani Michael Shear și Julie Daves de la The New York Times, aceștia dezvăluie mai multe declarații ale unor înalți oficiali ai Administrației Trump, oficiali care au dorit să-și păstreze anonimatul, în care aceștia spun că Donald Trump și-a dorit ca zidul pe care-l construiește la frontiera cu Mexicul să fie electrificat, prevăzut cu țepușe în vârf, care să sfâșie carnea. De asemenea, Trump a mai propus amenajarea unui șanț plin cu apă, în care să mișune aligatorii și șerpii, de-a lungul zidului, iar imigranții care ar reuși să treacă și de aceste bariere inexpugnabile să fie împușcați pe loc.

Donald Trump a dezmințit cele publicate de cei doi jurnaliști de la The New York Times în cartea lor, caracterizându-le drept fake news.

Din dorința de a afla adevarul despre cele relatate de jurnaliștii americani, am răsfoit cu atenție publicațiile din America, atât pe cele favorabile președintelui american, cât și pe cele care-i sunt împotrivă. Iată concluziile la care am ajuns:

  • Donald Trump îl preferă pe E.T. în locul imigranților. Extraterestrul s-a întors în cele din urmă acasă.
  • Prin lumea interlopa americană circulă zvonul cum că El Chapo ar fi oferit o recompensă de 100 de milioane de dolari pentru capturarea sau uciderea lui Trump. În opinia mea, suma arată cât valorează Trump în realitate.
  • Refuzul Melaniei Trump de a-și prelua rolul de Primă Doamnă și a se muta la Casa Albă se datorează faptului că acesteia nu-i place să se mute într-o casă cu mult mai mică.
  • Exporturile de top ale Statelor Unite sub Administrația Trump sunt islamofobia, naționalismul alb, ura și xenofobia.
  • Sub Administrația Trump au crescut cheltuielile pentru apărare și au scăzut cele pentru tot ceea ce merită apărat.
  • Creșterea numărului de bogați în America a dus la un sistem de educație în care îți poți cumpăra admiterea și diploma, un sistem politic în care poți cumpăra Congresul, un sistem de justiție în care îți poți cumpăra eliberarea din pușcărie și un sistem de sănătate în care poți cumpăra asigurările de sănătate ale celor care nu-și permit acest lucru.
  • Donald Trump a explicat destul de clar lumii că așa cum apariția vortexului polar în octombrie dovedește că nu există încălzire globală, tot așa și faptul că frigiderul său e plin dovedește că nu există foamete în lume.

SURSE: AdevarulLibertatea Trump Jokes Daily