MOMENTUL HIPERBOLIC – Dan Barna retehnologizează minerii și-i trece pe gaz

Aflat în campanie electorală în zona minieră Motru din Oltenia, Dan Barna, liderul USR care și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale, s-a întâlnit cu oamenii muncii care trudesc la cărbune și le-a promis că, dacă o să fie el președinte, va retehnologiza întregul minerit românesc, trecându-l pe gaze, astfel că bieții mineri n-o să mai fie murdari toată ziulica din cap până-n picioare de la negreala cărbunelui.

Întrebat cu indignare proletară unde vor munci minerii dacă se renunță la exploatarea cărbunelui și se trece la alimentarea cu gaz a centralelor energetice, Dan Barna le-a promis că-i angajează pe toți minerii în mișcarea #rezist și-o să-i ducă în excursie la București ca să-i bată tovărășește cu ciomegele pe spinare pe penalii din PSD.

Apoi, în ce privește munca lor de zi cu zi, Dan Barna i-a asigurat că, dacă va ajunge el președinte, îi va retehnologiza pe toți minerii, dotându-i cu pungi din plastic în care să tragă pârțuri, iar gazul astfel rezultat va fi folosit în locul cărbunelui la centralele energetice.

În final, Dan Barna le-a mulțumit minerilor din Valea Jiului pentru călduroasa primire, căci în geografia useristă Motru a fost deja mutat lângă Petroșani, și le-a urat „succesuri” în muncă spre a da țării cât mai multe pârțuri.

Minerii i-au urat lui Dan Barna fasole bătută.

3 gânduri despre „MOMENTUL HIPERBOLIC – Dan Barna retehnologizează minerii și-i trece pe gaz

  1. waw! mai exista inca minieri?! Ma indoiesc serios. Ultimii proletari adevarati au fost pusi pe faras de guvernarile muncitoresc-heirupiste Petre Roman, Nicolae Vacaroiu, Adrianu Nascase. Cine mai are nevoie de clasa proletara? Umil Boc a dezafectat vreo 5 milioane de proletari. Dar a angajat 1 milion de militieni/jandarmi! Traiasca Statul Prolecultist!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s